4 30 min.
INGREDIENSER
TIP
Sådan laver du kylling og tigerrejer
1. Snit hvidkål i strimler. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler. Hak ingefær og hvidløg fint. Skær kyllingen i skiver. Skyl bønnespirerne grundigt.
2. Kog risnudlerne efter pakkens anvisning og skyl dem grundigt.
3. Varm olien i en wok og kom kyllingen i. Brun kødet og tilsæt hvidløg og ingefær. Rør det godt sammen og kom hvidkål og gulerødder i sammen med rejer. Tilsæt soja, sesamolie og Fish Sauce. Steg det i et par minutter og kom så nudlerne i sammen med spirerne.
4. Varm det hele igennem og servér straks.
2. Kog risnudlerne efter pakkens anvisning og skyl dem grundigt.
3. Varm olien i en wok og kom kyllingen i. Brun kødet og tilsæt hvidløg og ingefær. Rør det godt sammen og kom hvidkål og gulerødder i sammen med rejer. Tilsæt soja, sesamolie og Fish Sauce. Steg det i et par minutter og kom så nudlerne i sammen med spirerne.
4. Varm det hele igennem og servér straks.
Det smager fantastisk, og det er let at lave....
SvarSlet