Ingredienser:
250 g blødt smør,
250 g sukker,
kornene af 1/2 stang vanilje,
3 små æg,
250 g mel,
1 tsk. bagepulver,
1 knsp. salt,
fintrevet skal af 1 øko citron,
smør til formene
GLASUR.
3 spsk. citronsaft,
3 1/2 dl flormelis,
øko citronskal fint revet
Fremgangsmåde:
Fremgangsmåde:
Pisk smør og sukker luftigt med vaniljen. Kom æggene i et ad gangen. Bland mel, bagepulver og salt sammen og vend det i massen sammen med revet citronskal.
Smør 8 små ringforme med smør og sæt dem på en bageplade på bagepapir. Fyld dem med dej lidt mere end halvt op. Bag kagerne ved 180 grader i ca. 30 minutter, eller tjek med en tandstik. Køl kagerne helt af og skær dem over i halve.
Rør citronsaft og flormelis. Fordel glasuren på kagerne. Pynt med af citronskal
Ingen kommentarer:
Send en kommentar