tirsdag den 13. marts 2012


Red velvet cupcakes

12 stk.
150 g sukker
110 g smør (stue temperatur) 
1 æg str. M/L
3 spsk.  Rød konditorfarve
1 tsk.  Vanillearoma eller vaniljesukker
140 g hvedemel
1 tsk.  Bagepulver
1 spsk. kakao
1-1 ½ dl kærnemælk
½ tsk. eddike

Topping & pynt
1 brev Dr. Oetker Kagemousse med vaniliesmag
2 ½ dl letmælk
Dr. Oetker Lovekrymmel

Tilberedning: 
Rør smør og sukker blødt. Pisk æggene i et ad gangen. Rør rød konditorfarve og vanille aroma i. Sigt hvedemel, bagepulver og kakao i sukkermassen. Rør eddike og kærnemælk (eddiken smages ikke i dejen, men bidrager til en flot farve). Rør til dejen er jævn og fordel den i muffinformene. 

Bag kagerne 15-20 min. ved 180 C varmluft. 

Mærk efter med en gaffel om kagen er bagt. Så længe der sidder dej på gaflen, er kagen ikke bagt færdig. Det er vigtigt at kagerne ikke får for lang tid da de hurtigt bliver tørre. 

Afkøl kagerne på en bagerist.

KageMousse: Bland brevets indhold med 2½ dl letmælk, pisk med en håndmixer, ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed..

Fyld kagemoussen i en sprøjtepose, sprøjt den ud på de afkølede kager og pynt med Love krymmel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar